FAQ

 • Hoe reserveer ik een auto bij Gorgon Rent?

  Eenvoudig! Bel ons op het nummer 02 360 37 60 en we helpen u onmiddellijk verder. Uiteraard kunt u ook steeds binnenspringen in ons kantoor te Sint-Pieters-Leeuw.

 • Kan de auto ook geleverd worden?

  In uitzonderlijke gevallen kan de wagen ook geleverd worden ter plaatse. Hiervoor worden dan wel extra kosten in rekening gebracht. Gelieve ons hiervoor telefonisch te contacteren.

 • Hoeveel bedraagt de waarborg?

  We vragen een waarborg van 500 euro, te betalen bij afhaling van de wagen.

 • Wat zijn de algemene voorwaarden?

  Het huren van een auto is verbonden aan onze algemene voorwaarden. Om een Gorgon Rent-auto te huren, moet u minstens 21 jaar zijn en minstens 3 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs (categorie B). Vergeet niet bij het ophalen van uw Gorgon Rent-auto een geldig rijbewijs én identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart) meete nemen. Zonder deze documenten wordt de verhuur geweigerd. Uw Gorgon Rent-auto wordt afgeleverd met een volle tank en moet volgetanktingeleverd worden. Volg met uw Gorgon Rent-auto altijd de geldende verkeersvoorschriften, zowel in België als in het buitenland. Eventuele verkeersovertredingen (snelheidsovertredingen, parkeerboetes, enz.) zijn voor rekening van de verantwoordelijke huurder. Bij het niet tijdig binnenbrengen van de huurwagen wordt één dag extra huur aangerekend. Er dient 500 euro waarborg betaald te worden bij afhaling.